En personlig berettelse i tekst og tegninger
Mitt Hellas

Mitt Hellas

Fragmenter av en gresk virkelighet

Ivar Samuelsen kjenner Hellas bedre enn de fleste av oss. Han har selv bodd der i to år, og har de siste 20 årene reist på kryss og tvers i landet. Helst drar han utenom de mest populære turiststedene; han har kjørt seg vill i fjellene i Thessalia, tråkket rundt i ruinene der Aristoteles underviste Alexander den store, og besøkt munkerepublikken Agion Oros, der bare menn har adgang.

I Mitt Hellas skildrer Ivar Samuelsen sine inntrykk og opplevelser - i tekst og illustrasjoner. Samtidig fletter han inn historie og faktaopplysninger fra stedene han tar oss med til: Koridalos, Agios Vlasios, Horto og Krania i Thessalia, Ioannina i Ipiros, Lithoro og Olympos, Naousa, Kastoria, Thessaloniki og Kavala i Majedonia, og øyene Lesbos, Syros og Astypalea i Egeerhavet. Dette er steder hvor den greske sjel og den greske gjestfriheten fremdeles lever i beste velgående.

Mitt Hellas kan leses både som en reiseskildring og som veiviser for dem som måtte ønske å følge i forfatterens fotspor. Boken er illustrert med Samuelsens egne pennetegninger. Han har også utgitt boken Med robåt fra Norge til Hellas (2007 Fritt forlag).

ISBN: 978-82-7889038-7
Innbundet
Kr 228,00
Bøkene kan bestilles pr. e-post til frifor@online.no. Porto kommer i tillegg.